13 Kasım 2010 Cumartesi

Dinle'nme

Dinlenmek için yola gitmek gerekir bazen. Geçen bayram gitmeyi reddeden ben, bu bayramda aile ziyaretlerine dalacağım. Henüz bir coşku yok içimde, olur mu onu da kestiremiyorum.  Zihinsel bir dinlenme açısından, başka gürültülere, kalabalıklara ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ve bu şekilde dinlenmek üzere kendimi hazırlıyorum bu gece.


Hoşuma gidecek şarkılar, kalbime dokunacak sayfalar alıyorum yanıma ve elbette fotoğraf makinamı...

Havanın güzel olacağını hissediyorum. Her türlü, ister yağmur yağsın, ister güneş açsın.

Zihnimi dinleyeceğim, mekan değişimiyle enerjimi arttıracağım, özlediğim dostları, akrabaları kucaklayacağım. Güzel İzmir'in kokusunu içime çekeceğim. Dinle'yeceğim kendimi. İçimdeki sesler bu ara yükseliyor, es geçtim gibi geldi kendi iç sesimi. Çok pembe baktım etrafa, nötrledim gördüğüm kötülükleri. Gerçeklere dönüş zamanı geldi. Ne masaldayım, ne rüyada. Hoşgeldiniz gerçek hayata.

Herkese iyi dinlenmeler diliyorum.

3 yorum:

  1. benim için de çek izmir'in kokusunu. sonra burda biraz üfler bana da bulaştırırsın ege'nin kokusunu:) iyi yolculuklar arkadaşım... keyifle git, keyifle gel..

    YanıtlaSil
  2. bazen bıraz mesafe kazanmak herseyı cok farklı görebılmemızı saglar. umarım kendınle güzel vakıt gecırırsın..

    blogunun renklerı cok güzel olmuş, çok enerjık ve canlı:=)

    YanıtlaSil
  3. zerocum, izmirin havası sıcak ve temiz, çektim senin için gelir gelmez!

    yeni renkleri ben de çok sevdim, teşekkür ederim absolut. yolda gelirken tam da bunu düşündüm, biraz uzaklaşmak, olduğum yere biraz uzaktan bakmak. selamlar, iyi tatiller:)

    YanıtlaSil