19 Kasım 2010 Cuma

Sürprizden ne anlarsan...

Sürprizden ne anlarsan artık.Ne anlarsın? Güzel bir şey. Kötü bir şey...  Çocukluğundan beri yediğin yumurta şeklinde bir çikolata. Sabah kahvaltında yediğin bir omlet ya da bahçedeki kedinin karnındaki şişkinlik.

Ben zaten gece gördüğüm rüyadan anlamalıydım beklenmedik, şaşırtıcı olayların olacağını. Eski patronumu gördüm rüyamda. Onu ne zaman görsem, kötü bir şey olur, canım sıkılır. Öyle bir hal aldıki bende rüyalar, gerçekte yaşadıktan sonra hatırlar oldum onları... Bir haberci değiller, sadece birer hatıra oldular benim için.

Beklediğimin dışında bir gün akışı yaşadım bugün. Sabah çok sakin, akşam çok hareketli. Tek başıma kalıp BBC'de yayınlanan bir dans yarışmasının sadece müziklerine odaklanırken, öz ritmime döndüm.

Bugün çok sevdiğim bir yakınım biraz rahatsızlandı, canım sıkıldı, üzüldüm vs. Neyse şu anda daha iyi, ama işte üzülüyor insan. Güçlü olmak zorunda kalıyor. Etrafında o kadar senden büyük, senden olgun olması gereken insan varken, en güçlüsü olmak zorunda kalmak çok zor oluyor. Bilmem kendimi ifade edebildim mi?

Biraz müzik, biraz çay... Geçer bu sürpriz gün. Sürprizden ne anlarsan...

3 yorum:

  1. Merak ettim şimdi seni. Müzik ve çay eminim iyi gelmiştir, dinginleşmişsindir ama ben yine de merak ettim. Bir iki saat daha geçse de arasam, e bir de uyandırmayalım seni şimdi dimi:)

    YanıtlaSil
  2. hayırdır cenem? bu aralar süprizler ve olaylar biraz üst üste geldi galiba :) gerçekten hareketli geçiyor son günler..

    YanıtlaSil
  3. canım zerom, canım suchim:) blog ötesinde haberleşmeyi başardık. ufak tefek rahatsızlıklar neyseki cumartesi günü atlatıldı. ikinizi de öpüyorum.

    YanıtlaSil