10 Aralık 2010 Cuma

Welcome winter

Dün gece 1. Geleneksel "Welcome Winter Boza Night Party" gerçekleşti evimizde. Bozaya olan sevgi sadece bende değil, çok sevdiğim arkadaşlarımda da olunca, cümbür cemaat bir kışa hoşgeldin kutlaması yaptık. Şerefe bardaklar, içinde bozalar.


Bozayı alan sevgili Zerome'm, arkadaşım Doa, Puding, Winston ve Sehom hep beraber kışı kadeh kaldırarak selamladık. Havanın bu gecede buz gibi olması tesadüf değildi. Tam zamanında yaptık karşılamamızı. Amacımız bu kış güzel geçsin, mis gibi tarçın kokularıyla, şen kahkalarla. Çok ciddi olmadan, tamamen keyfini çıkararak.

Ciddiyetsizliğimize başlamadan Zero Usta'nın tarifi olan quesidillalardan yaptık. Dört tur pişen lavaşlar, karnımızı doldurdu. Zerome'min sabrına hayranım. Her seferinde aynı sabırla, aynı özenle geçiyor ocağın başına. İşini seven, işine aşık olan insanları çok seviyorum. Onlara özenmiyorum, onlardan biriyim ben de.

Tam olarak tanımlamakta zorlandığım bir film izledik. Hiç bir şey yoktu filmde. Bilim kurgu değildi, romantik bir dram değildi. Aşk vardı, zar zor görülen. Canavarlar vardı, zar zor anlaşılan. 1,5 saat kadar süren filmi sıkılmadan izledik. Tanrı ayırmasın, dostlarla her sıkıcı film bile keyif olabiliyor.

Hoşgeldin kış. Dışarıda soğuk hava, elimde sıcacık çay bardağım. Bu yazıdan sonra güzel bir relaxing yoga dersi vermek üzere Jiva'nın yolunu tutacağım.

Herkese güzel bir kış diliyorum...

3 yorum:

  1. yum yum harika bir geceydi ecemcemcem:) kışa çok güzel bir merhaba dedik, o da sesimizi duydu tüm haşmetiyle geliverdi...

    ben de bu yorumu yazarken sıcacık çayımı yudumluyorum, dün gecenin o şen kahkahalarını hatırlıyorum, yeniden gülüyoruum:))) film, izlediğim en salak filmlerden biriydi ama ben en komik bulduğum filmlerde bile bu filmde güldüğüm kadar güldüm mü, ondan emin değilim:)) tabi güldüğüm film değil, bu komik dörtlünün muhabbetiydi o ayrı. geleneksel partilerimize sıcak şarapla devam edelim teklifimi ilginize sundum efendim. komite başkanı olarak siz ve yardımcınız Serho Beyler ve elbet komitenin onur üyeleri Puding ve Winston teklifi değerlendirmeye alınız diyorum:)) veee koman öpüyorum, enerjinin bol olduğu, rahatlatan güzel bir yoga seansı dileğiyle...

    ps: o ocağın başına 25 kere daha aynı aşkla geçebilirdim, bu aşk, aşklarımız hiç azalmasın:)) evrene şimdiden bir yeni yıl dileği gönderiyorum:))

    YanıtlaSil
  2. Puding ve Winston miyav dedi, Seho kükredi:)Yeni yılı bir ay önceden kutlamaya başlamak en doğrusu zaten. Birkaç kutlama daha yaparız 30'na kadar...

    YanıtlaSil
  3. Çok sevdim ben blogun yeni halini:))

    YanıtlaSil