28 Kasım 2010 Pazar

Bitmesini istemediğim bir pazar günü...

Aslında her şey kafamda başladı. Bugün harika bir pazar olsun, ben keyifleneyim, dinleneyim, sadece içeyim kahvemi, yiyeyim kekimi, okuyayım kitabımı...

Sonra evde bana kahve yapacak kişinin ben olduğunu farkettim. Zira kek için de aynı şey söz konusu. Öğle yemeğimi sevgili arkadaşım Zeronimo'nun yapmış olduğu harika tavuk sarması ile geçirdim neyseki.

Evi topla, bunu topla derken akşam oldu. Bir film izlemeyi başardım, kitap da okudum daha da okurum. Çıkmam ben bugün dışarı.

Yoğun bir hafta geçirdim. Alışık olmadığım bir hafta. Yeni bir işim var. Resmi olarak. Artık dışarda da ders veriyorum, evimdeki derslere yenilerini ekliyorum. Evet, yoga öğretiyorum ama öğretirken yoga yapıyor sayılmıyorum. Yoruluyorum. Mutlu bir yorgunluk o ayrı. Değişmem hiç bir işe!

Cuma akşamını kırmızı şarap eşliğinde, mideme hayatımda yemediğim kadar enfes yemekler göndererek geçirdim. Yemek yerken "aşk"ı hissettim. Lezzet diye ben buna derim. Ben yapmadım yemekleri, Zeronimom yaptı. Bana hediyesiydi. Ellerine sağlık dostum! Yeni işimin başlangıcını daha güzel kutlamak mümkün değildi. Teşekkür ediyorum sana. Bir yer açarsa, gözüm kapalı ortak olurum ona. Kredi falan ne gerekirse artık:) Ben bu kadarını tahmin de etmiyordum, hayal de...


Cuma gecesini şarap, güzel bir film, en sevdiklerimle beraber geçirdim. Yorgun olduğum için filmin ortasında kanepede sızıverdim. Kedim Puding'le beraber. Sıcacık bir kutlamaydı bu. Her zaman eller havaya olacak değil ya:)

Şimdi pazar akşamıma pişirdiğim portakallı kekim, son favorim aslanlı kupa bardağım eşliğindeki sütlü kahvem ve kitabımla beraber devam edeceğim. Ben kitabı bitirene kadar bitmesin bu pazar.

7 yorum:

  1. İşini çok güzel yapıyorsun canım benim, ben de bu kadarını tahmin edemezdim, aslında ederdim de sen yine de beni yoga yaparken ki o tanrıçalaşma halinle şaşırtıyor, mest ediyorsun.

    Ben de sayenizde inanılmaz güzel bir cuma akşamı ve cumartesi günü geçirdim. Yemek yapmak çok güzel, ben de işimi çok seviyorum ama bu zevki paylaşmak, hazzı en sevdiklerinle birlikte yaşamak gibisi yok:)

    harika bir pazar günü geçirmişsin, imrendim:) ben evde temizlik olduğundan:( gene sürtmek durumunda kaldım bütüün gün:) kek, kahve, kitap... sihirli kelimeler bunlar benim için:) kocaman öpücük sana arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  2. Tanrıça ha ;o) sevdim bunu!

    gezmek de güzel Zeromé... benden de sana kocaman bir öpücük:)

    YanıtlaSil
  3. Ece'cim bir ara mutlaka derslerine katılmak istiyorum :) Daha önce dediğim gibi belki bana meditasyon yapmasını öğretebilirsin bir ara... Harika bir ziyafet yapmışsınız zero'yla, çok özendim bak :) Sana daha bol keyifli haftasonları diliyorum! Bak benden de bir haftasonu keyfi olarak kitap yanında çikolatalı sufle çıkabilir ;)

    YanıtlaSil
  4. Çikolatanın her haline aşığım:)

    Berlin'den dönünce en kısa zamanda ayarlayalım. Daha dönmedin sen diye biliyorum.

    Ben Hatha Yoga dersi verdiğim için zaten meditasyon da dersin bir parçası oluyor ama istersen sadece meditasyon çalışmaları da yaparız;)

    en kısa zamanda görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  5. Bir pazar günü ve kek-kahve-kitap. En sevdiğim üçlü. Bir pazar işte böyle güzel geçer. Yoga öğretmenliğiniz hayırlı ugurlu olsun.

    YanıtlaSil
  6. ne kadar güzel bir haftasonu geçirmişsin canım. dilerim bu haftan da çok güzel geçer :)

    YanıtlaSil
  7. sevgili kitap kurdu, çok teşekkür ediyorum:)

    sevgili suchim, her haftanız iyi geçsin... cümleten bunu dilerim.

    YanıtlaSil