21 Ağustos 2010 Cumartesi

Aradığımı buldum

Kaç yıldır arıyorum bilmiyorum ama sonunda bugün, sabah saat 10 sırasında, aradığım şeyi gerçekten bulmuş olmanın mutluluğunu yaşadım. Halen yaşıyorum. Bir süre de yaşarım böyle gibi geliyor...

Yoga eğitmenlik kursuna sonunda başladım ve ben yalnız değilmişim. Reklamcısından, mühendisine, bankacısından, fotoğrafçısına bir sürü farklı alandan insan benim kendime sürekli sorduğum soruları sormuşlar. İş yaşamında, özel yaşamda yaşanan mutsuzluklar, anlam arayışları, tatminsizlikler sadece benim beynimde, ruhumda dönmüyormuş.

Tüm sınıfın suratında mutlu bir ifadenin olması, herkesin heyecanı ve umudunu görmek, bu hisleri paylaşmak benim için harika bir deneyim oldu. Ama daha dur Ece, yeni başlıyoruz...

I love yoga.
Aradığım mesleği buldum sonunda.

3 yorum:

  1. harikaymış.. daha rahatlatıcı ve huzur verici bi meslek düşünemiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Hayat sandığımızdan çok daha fazla insanı çarkları içinde boğuyor. Ve yine sandığımızdan çok daha fazla insan, sorgulamaya, cesaret etmeye, kendini aramaya başlıyor artık.

    Senin yoga ve spor yapışını dışardan gören biri, bu işte ne kadar iyi olduğunu hemen anlayabilir. Çünkü bedeninle ruhunun birleştiği, bir bütün olabildiği anlar onlar senin için. O nedenle de ışıldıyorsun, yukarıya çıkıyorsun o anlarda.

    Yolun daima açık olsun canım arkadaşım, bitanecik yogim benim:)

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim Zero'm.

    @aydedeye havlayan: kesinlikle öyle!

    YanıtlaSil