6 Temmuz 2011 Çarşamba

Pır

Pır. Uçacağım. Arabayla bir mekan değişikliği. Araba yolculuğunu pek sevmiyorum ben, rahat edemiyorum. Ama napalım. Eşyalarımı hazırladım. Eşyalarla aramda garip bir ilişki başladığını hazırladığım bavullarla anlıyorum. Renk seçimi yapamayıp, 4 oje birden almak niye mesela. Bilemedim, bilmek istemedim. Şimdilik karar vermek istemiyorum, belki de 4 rengi birden yanıma alınca kendimi güvende hissediyorum. Güvende olma hissinin ne kadar boş olduğunu bile bile.


Bitirmek istemediğim kitaplar da bunun gibi bir histen oluşuyor sanırım. Tadına vara vara okumak ama bitmesin o tat. Hep okuyor olayım ben. Gibi gibi.. Anlamsız bir coğrafya hocam vardı lisede, ders anlatamazdı ama okulun müdürü bile oldu, GIBI GIBI derdi sürekli:) Gülesim geldi.

Yaza başlamadan önce, yaza dair şüphelerim vardı. Sanki koca bir dönem gibi gelmişti yaz bana. Tarihe bakıyorum da, aa bugün ne güzel bir gün 07.07, yazın ortasına geldik bile. Yaz çok güzel olduğu için, öyle kış misali sürmüyor ki. Süründürmüyor, su gibi esip geçiyor. Şüphelerim boşa çıktı, nasıl geçer dedim, baya iyi geçiyor. Bazı şeylerin oturması için zamana ihtiyaç var, belki de yoktur. Kesin bir şey yok bence. Sezgilere kulak vermek en iyisi, su gibi olmayı araştırmak dışında bir önerim yok bu aralar kimseye, ama en çok kendime. 

Tıpkı bu sincap gibi güzel bir yere uzanasım var. Hiç bir şey yapmadan, nefesimi karnımda ve yerde hissederek, kolları manzaraya karşı sarkıtarak, uçan kuşları izlemek istiyorum. Ama aklımda bu ara hazırlanmam gerekenler uçuşuyor... Çarşamba akşamları yoga dersleri için bomba bir gün oluyor. Bugün üç dersim vardı Jiva'da, özellikle 19.30 dersi dopdolu geçti. Yazın yoga durmuyor, durmasın. Sınıfları böyle görünce, Temmuz'un 23-24'nde olacak Workshop'um için heyecanlanmadan duramıyorum. Tatile gidiyorum 1 hafta ama  aklım fikrim workshop hazırlığında olacak.

Neden heyecanlanıyorum? Bir; ben zaten hep heyecanlıyım, heyecanlanmayı seviyorum, bazen strese dönüşebiliyor, incecik bir çizgi var geçiş noktası olarak. Her şeyde öyle değil mi? İki; bu benim ilk workshopum. Hayatımda bir ilk. Gel de heyecanlanma. Konusu da oldukça derin bir konu, ama bir workshop olduğu için, iki güne sığdıracak temel bir anlatım ve uygulama olacak: Chakralar ve yoga. Yoga eşliğinde chakralarda bir yolculuk ve biraz tanımak chakraları. Enerji her şey, enerji merkezlerimizi tanımak, insanın kendini daha iyi tanımasını sağlıyor. Bende öyle oldu, tanışma sürecim devam ediyor. İlgilenenleri bekliyorum, saat 15-18 arası olacak. İki gün katılmak şart değil, tek gün de gelmek mümkün. Yakında duyurunun linki paylaşacağım.

Pır pır. Sakin ol Ece. Şans dileyin bana, umarım güzel geçer...

Herkese güzel bir 07. 07 diliyorum. Bir anlamı yok ama içimden geldi:)

1 yorum:

  1. Pırpırpırrrrrrr:))
    Keyifli uçuşların olsun Akide şekerim. Huzurla ve keyifle git gel. Kocaman öpücükler veriyorum sana yolluk olarak...

    YanıtlaSil